وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ۲۷۸ پروژه نیمهکاره که از سالهای قبل در کشور کلنگزنی شده است، گفت: برای تالار مرکزی ساوه تصمیم داریم از تسهیلات بانکی استفاده کنیم و در همین راستا در حال رایزنی با یکی از بانکهای عامل هستیم.
به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر، سید عباس صالحی شامگاه جمعه (۲۲ آذرماه) در جمع فعالان فرهنگی و هنری ساوه تصریح کرد: اکنون با ۲۷۸ پروژه نیمهکاره رها شده از سالهای قبل در کشور که کلنگزنی شده بودند، مواجه هستیم که تکمیل آنها به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. بخش قابل توجهی از پروژههای نیمه تمام استانی هستند، اما اکنون ۴۵ پروژه ملی داریم و حق آغاز پروژه جدید عمرانی را نداریم زیرا سازمان برنامه و بودجه اعتباری به ما نخواهد داد.
صالحی اضافه کرد: برای تالار مرکزی ساوه تصمیم داریم از تسهیلات بانکی استفاده کنیم و در همین راستا در حال رایزنی با یکی از بانکهای عامل هستیم، اما وزارتخانه توان تأمین اعتبار این پروژه را ندارد.
وی اظهار داشت: ساوه و زرندیه دارای سابقه تاریخی و تمدنی گرانبهایی هستند و مفاخر و اندیشمندان بزرگی از این دیار معرفی شدهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص احداث سینما امید دریاچه در ساوه گفت: با همه مشکلات تلاش میکنیم این سینما با پنج سالن تا قبل از پایان دولت کنونی تکمیل شود.
صالحی همچنین وعده داد روند احداث تالار مرکزی ساوه را در ارتباط با مسئولان استان و شهرستان پیگیری کند.
وی همچنین وعده بازسازی و تجهیز کتابخانههای غرق آباد و نوبران در اعتبارات امسال یا سال آینده را داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از برگزاری کنگره علامه عسکری از مفاخر علمی و دینی ساوه حمایت و در خصوص خواسته امام جمعه ساوه مبنی بر لزوم حمایت از کانونهای فرهنگی و هنری گفت: همچنان از این مراکز حمایت میکنیم.
صالحی در مورد ضمانت اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی نیز تاکید کرد: این موارد در شورای عالی انقلاب فرهنگی قابل پیگیری است.
وی افزود: برای انجمنهای مختلف فرهنگی و هنری کشور و استان مرکزی در بودجه سال آینده اعتباراتی در نظر گرفته شده که میتواند در پیشبرد برنامهها گرهگشا باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد بیمه فعالان قرآنی نیز تصریح کرد: در مدت سپری شده از سال جاری حدود یک هزار فعال قرآنی به بیمه شدگان قبلی افزوده شدهاند و همچنان در این مسیر کوشش خواهیم کرد.
صالحی در مورد خواستههای انجمنهای هنری ساوه تصریح کرد: امیدواریم شهرداریها و مراکز صنعتی در احداث نگارخانهها، مراکز تخصصی و نظیر آن کمک کنند و ما هم در زمینه تجهیز این مراکز حمایت خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: هرچند ساوه و زرندیه از قطبهای صنعت کشور هستند، اما اگر صنعت با فرهنگ مرتبط نشود توسعه همه جانبه این منطقه محقق نمیشود بنابراین باید از ظرفیتهای بخش صنعتی در حوزه فرهنگ و هنر استفاده کرد.