به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر سیدمحمود اسلامی معاون توسعه و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت متولد ماه مردادماه که به همت موسسه هنرمندان پیشکسوت در مجموعه فرهنگی و تفریحی آدران برگزار شد، با اشاره به دستور ویژه وزیر فرهنگ مبنی بر تکریم پیشکسوتان اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در دولت مردمی گفت: تکریم و رسیدگی به وضعیت معیشت و سلامت پیشکسوتان این حوزه نه تنها به عنوان یک شعار بلکه به عنوان کارویژه رسمی در دوره جدید وزارت فرهنگ مد نظر قرار گرفته است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: رسیدگی به وضعیت معیشت و درمان پیشکسوتان عرصه فرهنگ هنر و رسانه با عنایت به جایگاه ویژه این قشر در افکار عمومی جامعه صورت خواهد پذیرفت و در این راستا از هرگونه کمک دریغ نخواهیم کرد.
اسلامی، هنرمندان پیشکسوت را سرمایه های اصلی فرهنگ و هنر این سرزمین دانست و افزود: اساتید و هنرمندان بااصالت در صورتی که همواره از روحیه مناسبی برای خلق آثار هنری فاخر برخوردار باشند، میتوانند نقش بی بدیلی در پویایی جریان هنری کشور ایفا کنند.
گفتنی است، مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت، سهشنبه چهارم مردادماه با حضور دکتر سیدمحمود اسلامی، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی افضلی، مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و سیفی مدیرکل پشتیبانی و رفاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان پیشکسوت متولد مرداد ماه در مجموعه فرهنگی آدران واقع در جاده چالوس برگزار شد.
همچنین داریوش ارجمند، محمد رضایی، مصطفی غیاث، غلامرضا راهپیما، سیدجواد آشفته، عفت هاشمی، مهدی خاویانقدیانی، احمد ناطقی، محمدرحیم گلریزخاتمی ، محمدحسن محبعلی ،جمشید مجدوفایی، داداش مهرآوری ، سیدناصر هاشمزاده بجندی ، بهراد امین سلماسی ، پروین محبی ، محمد طریقتی ، ناصر انصاری، حسن ضرغامی و شکرخدا گودرزی هنرمندان پیشکسوت متولد مرداد ماه حاضر در این مراسم بودند.