وبینار توسعه فضاهای فرهنگی در تونس برگزار می شود

7 شهریور 1400 - 09:04
0

وبینار توسعه فضاهای فرهنگی در کشور تونس از سلسله وبینارهای تجربه کشور‌ها در توسعه فضای فرهنگی و هنری دوشنبه ۸ شهریور ساعت ۱۵ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به فرهنگ توسعه و هنر، در این وبینار دکتر ابوالحسن خلج منفرد رئیس مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دکتر بهرام جمالی استاد دانشگاه، زینت بوحاجب استاد دانشگاه صفاقس و صاحب نظر فرهنگی، ذهبیه الفاهم مدیر مرکز فرهنگی البناء و أحمد الصويعي مصباح دبیر انجمن فرهنگی الق  به تبادل نظر در مورد توسعه فضاهای فرهنگی در تونس می‌پردازند.

موضوعات مورد بحث در این وبینار تجزیه و تحلیل سیاست های جهانی شدن در زمینه فرهنگ و هنر در کشور تونس، تدوین برنامه های سیاسی، فرهنگی و هنری در این کشور و سازماندهی اسناد رسمی و همچنین چگونگی حمایت از فرهنگ و هنر در کشور تونس خواهد بود.

شایان ذکر است؛ این وبینار روز دوشنبه ۸ شهریور، ساعت ۱۵به وقت تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک https://www.skyroom.online/ch/tfarhang.ir/fazahayefarhangi به وبینار بپیوندند.

پوستر این وبینار را از طریق کلیک روی این لینک می توانید مشاهده کنید.