رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران با بیان اینکه پردیس هنری این شهرستان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود این مجتمع تا پایان سال به بهره‌برداری رسد.

به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر، امیرحسین نوروزی اظهار کرد: ساختمان پردیس فرهنگی و هنری گچساران با اعتباری به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال در شهرستان گچساران در حال احداث است.

وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هزار و ۳۰۰ مترمربع با زیربنای بیش از ۶ هزار متر در سه طبقه در ورودی شهر دوگنبدان در حال احداث است.

نوروزی ادامه داد: این ساختمان دارای ۸ سالن ازجمله موسیقی، پلاتو، نگارخانه، گالری، موزه، سینما، گیم نت، کافی‌نت، کنفرانس، کتابخانه تخصصی، سینما تکس و سالن‌های ۱۵۰ و ۴۰۰ نفری است.

وی با بیان اینکه نبود مجتمع فرهنگی و هنری در این شهرستان مشکلاتی را برای جامعه هنرمندان به وجود آورده بود، افزود: مجتمع پردیس فرهنگی و هنری برای رفاه حال هنرمندان در این شهرستان در حال احداث است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران گفت: هم‌اکنون مجتمع پردیس فرهنگی و هنری از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی برخوردار است و پیش‌بینی می‌شود این ساختمان تا پایان سال به بهره‌برداری رسد.

نوروزی با بیان اینکه تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال برای احداث این ساختمان هزینه شده است، گفت: برای تکمیل و تجهیز این ساختمان نیاز به اعتبارات است.

نوروزی با بیان اینکه چنین پروژه‌ای در کشور بی‌نظیر است، خاطرنشان کرد: قطعاً فراهم ساختن زیرساخت‌های مناسب فرهنگی و هنری در شهرستان مهم‌ترین خواسته هنرمندان گچسارانی است و می‌تواند تضمین‌کننده آینده آن‌ها باشد.