مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: عملیات اجرایی تالار مرکزی اراک رو به پایان است و تکمیل و تجهیز این مرکز فرهنگی بیش از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر؛ حجت الاسلام عباس دانشی افزود: ساخت تالار مرکزی اراک بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام ظرفیت خود را برای تکمیل این مرکز فرهنگی به کار گرفته است.

وی ادامه داد: تالار مرکزی اراک در زمره ۱۵ تالاری است که در سطح ملی از سال‌ها پیش با طراحی پیشرفته و مدرن برنامه ریزی شده اما واردات تجهیزات و ماشین آلات این مراکز فرهنگی به دلیل مشکلات ناشی از تحریم‌ها متوقف و روند تکمیل و تجهیز را با کندی مواجه کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: در صورتی که استفاده از ماشین آلات و تجهیزات وارداتی در تالار مرکزی اراک صرف نظر شود، می‌توان با سبک و سیاق سنتی این مرکز فرهنگی را تا پایان امسال و یا حداکثر سال آینده به بهره برداری رساند.

حجت الاسلام والمسلمین دانشی اظهار داشت: تقویت انجمن‌ها و واگذاری امور فرهنگی و هنری استان به آنها و برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هایی که با تأخیر برگزاری در استان مواجه‌اند، از اهداف اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی است و با تمام ظرفیت از هنرمندان عرصه‌های مختلف هنری حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی و هنری استان مرکزی از انسجام و یکپارچگی کامل برخوردار نیستند، اضافه کرد: رشد و تعالی فرهنگ و هنر نیازمند انسجام و وحدت رویه در انجمن‌های فرهنگی و هنری است، بنابراین این قشر از جامعه باید یکپارچگی را در دستور کار قرار داده و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از این تشکل‌ها حمایت می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: توسعه فرهنگی فرآیندی است که در سایه هم افزایی، نشاط و برنامه محقق می‌شود و اهالی فرهنگ و هنر برای حرکت در ریل موفقیت باید اتحاد و انگیزه محوری را سرلوحه کار قرار دهند.

حجت الاسلام دانشی یادآور شد: لسوزان و دغدغه مندان عالی معنوی و مذهبی جامعه باید موضوع نشاط و شادابی اجتماعی را با جدیت دنبال کنند چرا که جدایی این نشاط اجتماعی و معنویت، جامعه را دچار آسیب می‌کند.

وی افزود: کمبود منابع مالی نباید فعالیت‌های فرهنگی و هنری را در جامعه متوقف کند و می‌طلبد که دستگاه‌های متولی این مسائل مهم باید با برنامه ریزی های کاربردی و نهادینه کردن فرهنگ هم افزایی و مشارکت در راستای برگزاری برنامه‌های ماندگاری فرهنگی و هنری گام بردارند.

بیش از ۳۰ گروه نمایش، ۵۰ گروه موسیقی و بیش از یک هزار هنرمند تجسمی به صورت سازماندهی شده زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی فعالیت می‌کنند.