تالار مرکزی ارومیه پروژه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد بوده که در سطح کشور بی نظیر است.
به گزارش روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر «علی اصغر کاراندیش مروستی»، در حاشیه بازدید از این پروژه، با بیان مطلب فوق گفت: تالار مرکزی ارومیه پروژه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد بوده که در سطح کشور بی نظیر است. این پروژه تقریبا به اتمام رسیده فقط قسمتهایی از جمله دکوراتیو دو سالن، تجهیزات نور، سالن، تصویر و صوت، صندلی های دو سالن مانده که انشاالله بزودی تکمیل خواهد شد.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزیر ارشاد افزود: از اعتبارت سال ۹۷ هنوز ۳ میلیارد تومان مانده که تا پایان شهریورماه سال جاری جذب خواهیم کرد.
وی در ادامه گفت: همچنین در دیدا با استاندار آذربایجان غربی ایشان قول مساعدت ۷ میلیارد تومانی از اعتبارات استان دادند که امیدواریم با این جدب این اعتبارات بتوانیم مشکلات این پروژه را حل کنیم.
این مسوول ادامه داد: در سال ۹۸ وزارت خانه نیز ۲۵ میلیارد تومان اعتبار گذاشته امیدواریم با تخصیص به موقع توسط برنامه و بودجه و انتخاب پیمانکار و تچهیز قسمتهای ناقص بتوانیم تا پایان سال ۹۸ یا هم اوایل سال ۹۹ این پروژه را افتتاح کنیم.
گفتنی است، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر و هنرمندان میاندوآب دیدار و بازدید از مجتمع فرهنگی و هنری میاندواب و تلاش برای رفع نواقصات این مجموعه از دیگر برنامههای وی در این سفر است.