مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران گفت: بزرگترین تالار فرهنگی شمال کشور با حدود ۱۳ هزار متر بنا، با سه سالن مجزا دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
عباس زارع در گفت و گو با روابط عمومی موسسه توسعه فرهنگ و هنر افزود: تالار مرکزی ساری بیش از ۱۰ سال است که در دست احداث است و پیشرفت فیزیکی این پروژه بیش از ۹۰ درصد است و در حال حاضر کار ساختمانی آن به پایان رسیده است.
وی اضافه کرد: با اعتبارات خوبی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص داده، در حال تکمیل سالن های تالار ساری هستیم و حداکثر تا دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره برداری خواهد رسید.
زارع در بخش دیگری به فضاهای فرهنگی استان مازندران اشاره کرد و گفت: از نظر فضاهای ساختمانی اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شرایط مناسبی ندارد. خیلی از شهرهای استان فاقد اداره های ارشاد و مجتمع های فرهنگی هستند، بطور مثال در شهرستان های رامسر، کلاردشت، عباس آباد، چالوس، میاندورود و سوادکوه شمالی فاقد فضای لازم فرهنگی و هنری هستیم.
وی افزود: اداره های ارشاد ذکر شده در فضاهای ساختمانی استیجاری مستقر هستند. لازم است که برای این شهرها تعیین تکلیف شود؛ گرچه در رامسر احداث مجتمعی را آغاز به کار کرده ایم؛ در کلاردشت و چالوس نیز زمین تهیه شده و در حال ساخت پروژه هستیم ولی در شرایط کنونی این شهرها فاقد فضای مناسب هستند.
زارع در بخش دیگری اظهار داشت: زیر ساخت و فضا آماده است که برای مردم و هنرمندان استان مازندران که لایق بهترین ها هستند، شرایط مناسب تری ایجاد شود؛ در برخی از شهرها مانند؛ ساری، قائمشهر، بابل، آمل، نوشهر، نور، محمودآباد و بابلسر مجتمع های مناسب فرهنگی وجود دارد که در اکثر آنها سالن های همایش و گالری و سالن هایی برای تمرین هنرمندان و برگزاری نمایشگاه ها آماده است.
وی در ادامه به موضوع ایجاد گذرهای فرهنگ و هنر در کشور اشاره کرد و گفت: مدتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیر موضوع ایجاد گذرهای فرهنگی در استان مازندران بود و پس از مدتی پیگیری ها قطع شد، اما در شهرهای ساری و رامسر این زیرساخت را آماده کرده بودیم که با همکاری شهرداری های دو شهر گذرهای فرهنگ و هنر ایجاد شود.
زارع تاکید کرد: استان مازندران باتوجه به شرایط مناسب و فوق العاده از لحاظ گردشگرپذیری نیازمند توجه ویژه در زمینه گسترش فضاهای فرهنگی و هنری است.
وی افزود: استان مازندران با وجود تنوع فراوان تولیدات فرهنگی و بومی توسط هنرمندان این خطه، و وجود گویش های متنوع می تواند تاثیر به سزایی در معرفی آثار خود به شهروندان و گردشگران داشته باشد.